Skoči na glavno vsebino

AKCIJA POŠLJIMO NASMEH

Spoštovani!

Sekcija študentov zdravstvene nege in babištva in Zveza študentov medicine Slovenije, pod okriljem katere deluje naš projekt V odsevu iz Ljubljane, ponavljata akcijo Pošljimo nasmeh.

Pod okriljem Zveze in Sekcije delujejo številni študenti, ki se tudi v tem, drugem, valu aktivno vključujejo v delo v slovenskih domovih za starejše občane. Pri delu opažajo vse večjo osamljenost, slabo duševno počutje, pomanjkanje veselja in volje ter strah med starostniki. Naš cilj je tem starostnikom polepšati dni. Da bi uresničili naše poslanstvo, smo se spomnili na otroke in njihovo ljubezen, ki ima moč, da prav vsakemu nariše nasmeh na obraz.

Zato z velikim veseljem vabimo otroke, da narišejo oziroma naslikajo risbico po svoji izbiri, napišejo pismo, zgodbo, pesem ali le lepo misel, s katerimi bodo starostnikom dali vedeti, da niso sami in da mislimo nanje. Prispevke naj pošljejona naslov: Zbornica-Zveza, Ob železnici 30 A, 1000 Ljubljana s pripisom za akcijo »Pošljimo nasmeh«.Izdelke bomo zbirali do 5. decembra in jih nato dostavili različnim domovom po Sloveniji, kjer bodo razdeljeni med starostnike.

Akcijo Pošljimo nasmeh smo izvedli že v aprilu, ko je doživela izjemen odziv. Zaradi poslabšanja epidemioloških razmer smo se odločili, da jo ponovimo. Verjamemo, da lahko tokrat dosežemo še več starostnikov in jim pričaramo nasmeh. Pri tem pa potrebujemo tudi vašo pomoč. Prosimo vas, da našo akcijo delite med svoje učitelje, vzgojitelje, učence in njihove starše.

Zahvaljujem se vam za sodelovanje in vam želim veliko zdravja,

Katarina Ham,

Projekt V odsevu

——————————————————
Projekt V odsevu / In Reflection

DŠMS / SloMSIC Ljubljana

www.projekt-vodsevu.org

www.dsms.net
www.slomsic.org

Korytkova 2
1000 Ljubljana
SI – Slovenia

 

(Skupno 118 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost