Skoči na glavno vsebino

DRAŽBA VIJOL’ČNIH DRESOV

DRAŽBA (ponudbe ažurirane vsako polno uro)

Menno Bergsen Ažbe Jug Rok Kronaveter Marcos Tavares Blaž Vrhovec Nino Žugelj
60 € (M. P.) 200 € (M. P.) 100 € (G. K.) 180 € (G. K.) 100 € (T. R.) 60 € (S. M.)

Spoštovani,

na Osnovni šoli Janka Glazerja Ruše smo se odločili, da letošnji december namenimo povezovanju lokalnega okolja in priredimo dražbo podpisanih dresov nogometašev NK Maribora. Izkupiček dražbe se bo stekel v šolski sklad, preko katerega bomo sredstva namenili za udeležbo učencev iz manj vzpodbudnih okolij na dejavnostih, ki so povezane z izvajanjem javno veljavnega programa. Na ta način želimo omogočiti pravično šolo enakih možnosti.

S pomočjo našega bivšega učenca, Rušana Ažbeta Juga, danes vratarja Nogometnega kluba Maribor in mnogih ljudi v klubu, ki so našim učencem omogočili brezplačen ogled vseh letošnjih domačih tekem NK Maribora, smo zbrali šest originalnih dresov, nošenih na tekmi prve slovenske nogometne lige, seveda podpisanih s strani svojih lastnikov in jih s ponedeljkom, 13. 12. 2021, dali na javno dražbo, ki je dosegljiva na šolski spletni strani.

Nogometne drese, ki jih dražimo, so podpisali in darovali: Ažbe Jug (številka 1), Blaž Vrhovec (številka 4), Rok Kronaveter (številka 7), Marcos Magno Tavares (številka 9), Menno Bergsen (številka 81) in Nino Žugelj (številka 99). Izklicna cena posameznega dresa je 50 evrov, zanje pa lahko dražite preko elektronskega naslova solskisklad@glazer.si. Dražba se konča v četrtek, 23. 12. 2021, ob 15. uri, ko bomo naznanili dobitnike dresov in jim drese tudi dostavili.

Aljaž Jug, prof. ped.

(Skupno 2.640 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost