Skoči na glavno vsebino

IZKUPIČEK SREČELOVA ZA OŠ MISLINJA

Tudi na naši šoli nismo brezbrižni do stisk ljudi zaradi avgustovskih katastrofalnih poplav. Pri načrtovanju dela šolske skupnosti smo se odločili, da poskušamo pomagati po svojih najboljših močeh. Na našem tradicionalnem prednovoletnem srečanju s starši smo organizirali srečelov. Zaradi sodelovanja s strani staršev in donatorjev, ki so prispevali veliko dobitkov, je srečelov uspel. Vsaka srečka je bila dobitna. Staršem in donatorjem se zato iskreno zahvaljujemo, da nam je z vašo pomočjo uspelo zbrati 1025 EUR.

Ves izkupiček na srečelovu smo namenili OŠ Mislinja, da se vsaj nekoliko olajša življenje otrok s poplavljenih predelov.

V petek, 5. 1. 2024, sta učenki naše šole, Alisa Mihelak, podpredsednica šolske skupnosti in Ema Borucky, obe iz 8. a, skupaj z gospodom ravnateljem Ladislavom Pepelnikom simbolično predali ček zbranih sredstev za šolski sklad omenjene šole. Župan občine Mislinja, gospod Bojan Borovnik, ravnateljica OŠ Mislinja, gospa Natalija Aber Jordan in predsednica njihovega šolskega sklada, gospa Katja Rodošek, so se iskreno zahvalili za donacijo in naše učence postavili za zgled dobrodelnosti.

Učenci OŠ Janka Glazerja Ruše so ponovno dokazali, da s srčnostjo in dobrodelnostjo naredimo življenje prijaznejše, spodbudnejše in da srčnost povezuje ljudi.

 

Zapisala: Renata Štritof

(Skupno 399 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost