Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO – 28. 3. 2021

Spoštovane starši!

 Zaradi poslabšanja epidemioloških razmer v državi, je Vlada RS danes, 28. 3. 2021, sprejela odločitev o popolnem zaprtju države. Posledično se bodo s 1. 4. 2021, ponovno  zaprle šole in vrtci. Šolsko delo bo potekalo na daljavo. Podrobnejša navodila prejmejo učenci od učiteljev posameznega predmeta in razrednikov. Vsa gradiva bodo v E-učilnici.

Za vse starše otrok od 1. do 3. razreda, ki ste zaposleni  v kritični infrastrukturi in ne morete zagotoviti varstva za svojega otroka, bomo organizirali dežurno varstvo v prostorih šole. Za prisotne otroke bomo  zagotovili malico in kosilo. Prijave sprejemamo  do torka, 30. 3. 2021, do 12.00, na naslov miro.jausovec@glazer.si

Potrdilo delodajalca, da je vaša prisotnost na delovnem mestu neodložljiva, nam za oba partnerja posredujte do srede, 31. 3. 2021. Potrdilo lahko  pošljete tudi na zgoraj navedeni E-naslov. 

Za vse otroke iz socialno ogroženih družin bomo zagotovili kosilo. Kosilo lahko  dvignete osebno, vsak  dan do 12.00, v kuhinji  šole.  Posode zagotovite sami. Prijave za kosilo  sprejemamo  do torka, 30. 3. 2021, do 12.00, na naslov ana.holcman@glazer.si

V prijavi navedite ime in priimek otroka in razred katerega obiskuje.

V tem trenutku se je zelo pomembno zavedati  pomena družbene odgovornosti vsakega posameznika, kar je bistveno za zmanjšanje širjenja virusa. Prosim vas, da se odgovorno  držite vseh omejitev in s  tem prispevate k zajezitvi epidemije.

Vse dobro želim!

Ravnatelj:

Ladislav Pepelnik, mag.

(Skupno 200 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost