Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO – 5. MAREC 2021

Ruše, 5. 3. 2021

Spoštovani starši!

Veseli smo, da delo na šoli ob upoštevanju vseh priporočil normalno poteka. Do sedaj še nismo imeli nobenega primera, zaradi česar bi morali komu odrediti karanteno.

S pomladjo se bodo začele pojavljati tudi različne alergije. V tem primeru vas prosim, da se posvetujete s svojim pediatrom, da bo presodil še o spremljajočih simptomih in kriterijih kot so, ali obstaja sum, da je bil otrok v stiku z okuženo osebo, ali ima vročino, ali so drugi družinski člani zdravi… Otrok z alergijo lahko obiskuje pouk, če pa je zraven tega še prehlajen, naj ostane nekaj dni doma.

Še naprej velja, da lahkov šolo vstopajo samo zdravi učenci.Pred vstopom v šolo, naj si učenci razkužijo roke ali si jih umijejo z milom.  Če iz zdravstvenih razlogov kdo od učencev ostane doma, to sporočite razredniku. Na hodnikih in skupnih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske za vse učence.

POMEMBNO!

NOVI ODLOK, KI VELJA OD 8. 3. 2021!

Uporaba zaščitnih mask za učenke in učence od 6. do 9. razreda, je obvezna tudi v razredu, v času pouka. Prav tako je obvezna uporaba mask za učitelje. Ostali učenci od 1. do 5. razreda mask v učilnicah ne potrebujejo.

Bodimo odgovorni do sebe in drugih in upoštevajmo priporočila.

OSTANITE ZDRAVI!

Lep pozdrav!

Ravnatelj:

Ladislav Pepelnik, mag.

(Skupno 162 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost