Skoči na glavno vsebino

ZAHVALA STARŠEM

Ruše, 24. 6. 2022

Spoštovani starši!

Za nami je še eno zahtevno leto, ki je terjalo od vseh nas obilo strpnosti, razumevanja in medsebojnega spoštovanja. Hvala, da ste bili na tej poti z nami in nam pomagali, da smo uspešno zaključili šolsko leto 2021/2022. Brez vaše pomoči bi nam bilo veliko težje. Čeprav ste nekateri kdaj imeli različne poglede na spopadanje z epidemijo, smo skupaj dokazali, da zmoremo in znamo. Vedno, ko boste v dilemi pred novimi izzivi, imejte v ospredju korist otrok. In ponovno se je izkazalo, da so bili učenci, ki so redno obiskovali pouk, uspešnejši pri premagovanju šolskih težav.

Še naprej se bomo trudili, da bo naša šola dajala učencem veliko znanja in življenjskih vrednot za uspešno spopadanje z vsakdanjimi izzivi.

ŠOLSKE POTREBŠČINE

Na spletni strani šole so objavljene povezave do ponudnikov šolskih potrebščin. Prosim vas, da pregledate šolske potrebščine, ki so jih imeli učenci v tem šolskem letu in naročite samo tisto kar resnično potrebujete.

V sodelovanju s ponudnikom delovnih zvezkov in šolskih potrebščin Kopija nova, ki Vse za šolo v paketu nudi prek spleta, se je naša šola dogovorila za posebne ugodnosti, ki trajajo samo do 5.7.2022:

  • 3% popust na delovne zvezke;
  • Dostavo brez poštnine.

Izkoristite tudi možnost nakupa s turističnimi boni, ki veljajo samo do 30. 6. 2022.

Hvala vam za vašo pomoč. Želim vam prijetne in varne počitniške dni!

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Ravnatelj:

Ladislav Pepelnik, mag.

(Skupno 140 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost