Skoči na glavno vsebino

ZBIRALNA AKCIJA ZA NOVI TERARIJ ZA BIBO IN BUBIJA

Vsi poznate naši šolski želvi. Sedaj sta dobili nove skrbnike. To sta učenca 8. b: Ela in Filip. Zanju bosta skrbela s svežimi zelenjavnimi obroki in urejala bosta terarij. Že kmalu si bosta Biba in Bubi, tako smo ju poimenovali, privoščila zimsko spanje v zaboju z mivko v šolski kleti.

Sedanji terarij NE USTREZA potrebam naših želvic, zato jima bomo, tudi z vašo pomočjo, uredili NOVI, VEČJI terarij, kjer se bosta zagotovo bolje počutila.

In kako lahko pomagate? Z zbiranjem zamaškov in s prostovoljnimi prispevki.

Vse učence prosimo, da zbirate zamaške in jih prinašate v šolo ter oddajate v  škatle pri informatorju. Za zbrane zamaške bomo pridobili nekaj denarja za nabavo novega doma za naši želvici. Za tono zamaškov dobimo okoli 120 EUR.

Preostala potrebna denarna sredstva pa bi pridobili z vašimi prostovoljnimi prispevki, ki jih darujte in odlagajte v skrinjico, prav tako pri informatorju. Prispevke bomo zbirali do novoletnih počitnic, torej do 23. decembra.

Hvala vam za solidarnost in pozornost. Biba in Bubi bosta vsem vam in vsakemu posebej hvaležna. V novem terariju bosta še dolgoooooo prinašala del narave v našo šolsko avlo.

(Skupno 150 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost