Skoči na glavno vsebino

NOVO OBVESTILO 5. 11. 2020

Ruše, 5. 11. 2020

Spoštovani starši!

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (Uradni list RS, št. 152/20) izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojnoizobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo.

Za vse starše otrok od 1. do 3. razreda, ki si ne morete zagotoviti varstva, bomo organizirali dežurno varstvo v prostorih šole. Za prisotne otroke bomo  zagotovili malico in kosilo. Prijave sprejemamo  do nedelje, 8. 11. 2020, do 12.00, na naslov miro.jausovec@glazer.si

Prosimo, da navedete čas od kdaj do kdaj potrebujete varstvo.

Potrdilo delodajalca, da je vaša prisotnost na delovnem mestu neodložljiva, nam za oba partnerja posredujte do srede, 11. 11. 2020.

Prav tako bomo v dogovoru z občino Ruše, za vse otroke iz socialno ogroženih družin zagotovili kosilo. Kosilo lahko dvignete osebno, vsak  dan do  12.00 v kuhinji  šole.  Posode zagotovite sami. Prijave za kosilo  sprejemamo  do nedelje, 8. 11. 2020, do 12.00, na naslov miro.jausovec@glazer.si  Do kosila so upravičeni vsi otroci s stalnim prebivališčem v Občini Ruše, ki so upravičeni do subvencioniranega obroka v času pouka ter pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 € (3. dohodkovni razred otroškega dodatka).

Prevzem kosila bo mogoč od 9. 11. 2020.

V prijavi navedite ime in priimek otroka in razred katerega obiskuje. 

Za vse učence razredne stopnje, ki  so izrazili potrebo po računalnikih, vas bomo osebno kontaktirali in povabili v šolo, da jih prevzamete. 

Ponovno vas pozivam, da se držite vseh priporočil v zvezi z nošenjem mask, umivanjem rok in zagotavljanjem socialne distance. Bodimo dosledni in odgovorni do sebe in drugih.

Skupaj nam bo uspelo!

Ostanite zdravi!

Ravnatelj:

Ladislav Pepelnik, mag

(Skupno 421 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost