Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO 2. 11. DO 8. 11. 2020

Ruše, 30. 10. 2020

Spoštovani starši!

Zaradi poslabšanja epidemioloških razmer v državi je Vlada RS 30. 10. 2020 sprejela odločitev o podaljšanju trenutno veljavnih ukrepov. Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je skladno s pristojnostmi izdala sklep, s katerim je določila, da se, zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARSCoV-2, jesenske počitnice podaljšajo do 8. 11. 2020.

Za vse starše otrok od 1. do 3. razreda, ki si ne morete zagotoviti varstva, bomo organizirali dežurno varstvo v prostorih šole. Za prisotne otroke bomo  zagotovili malico in kosilo. Prijave sprejemamo  do nedelje, 1. 11. 2020, do 12.00, na naslov ladislav.pepelnik@glazer.si

Potrdilo delodajalca, da je vaša prisotnost na delovnem mestu neodložljiva, nam za oba partnerja posredujte do srede, 4. 11. 2020.

Prav tako bomo v dogovoru z občino Ruše, za vse otroke iz socialno ogroženih družin zagotovili kosilo. Kosilo lahko dvignete osebno, vsak  dan do  12.00, v kuhinji  šole.  Posode zagotovite sami. Prijave za kosilo  sprejemamo  do nedelje, 1. 11. 2020, do 12.00, na naslov ladislav.pepelnik@glazer.si. Prevzem kosila bo mogoč od 2. 11. 2020.

V prijavi navedite ime in priimek otroka in razred katerega obiskuje. 

Približuje se čas ocenjevanja znanja, zato naj bodo podaljšane počitnice namenjen tudi utrjevanju snovi, branju knjig in gibanju na svežem zraku, ne glede na vremenske razmere. Pri tem pa je potrebno upoštevati vsa priporočila in omejitve, ki so trenutno v veljavi. 

V tem trenutku se je zelo pomembno zavedati pomena družbene odgovornosti vsakega posameznika, kar je bistveno za zmanjšanje širjenja virusa. Za dosego omenjenega cilja je odgovoren vsak posameznik.

Dan reformacije naj nam bo vzgled, da lahko s trdno voljo  in  odrekanjem pridemo do uresničitve zastavljenega cilja. 

Vse dobro želim!

Ravnatelj:

Ladislav Pepelnik, mag.

(Skupno 300 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost