Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO – 11. 12. 2020

Ruše, 11. 12. 2020

Spoštovani starši!

Pred nami je nov teden dela na daljavo. Prepričan sem, da bo tako vse do konca tega leta. Kako pa bo pouk potekal po 1. 1. 2021, vas pravočasno seznanim.

Iskreno bi se rad zahvalil vsem, ki ste sodelovalo pri izpolnjevanju ankete. V anketi je sodelovalo 405 staršev, kar je izjemno število. Rezultate vam posredujem skupaj s tem dopisom. Hvala vam za vse pohvale, ki ste jih izrekli na račun našega dela, še posebej pa smo bili pozorni na vaše dodatne predloge in pripombe. Zagotovo imamo možnosti in priložnosti za izboljšave. Še naprej se bomo trudili, da bo delo potekalo v zadovoljstvo vseh, predvsem pa si želimo, da bi učenci osvojili čim več znanja v danih razmerah.

Naše delo do konca decembra bomo načrtovali tako, da bodo učenci vse naloge uspeli dokončati do 23.12.2020. Želimo si, da bi bili vsi deležni lepih praznikov, da vse razbremenimo šolskega dela in da resnično uživate v prazničnem vzdušju.

V torek, 22.12.2020, bo za učence organiziran kulturni dan z ogledom različnih predstav, v sredo 23. 12. 2020, pa bomo organizirali proslavo ob dnevu samostojnosti in enotnosti.

To leto je resnično nekaj posebnega. Vsak ga doživlja po svoje in na svoj način. Mogoče pa so takšne preizkušnje priložnost za to, da bomo zgradili svet na novih boljših temeljih.

OSTANITE ZDRAVI,  PAZITE NASE IN BODITE OBZIRNI DO DRUGIH.

VSE DOBRO ŽELIM!

Ravnatelj:

Ladislav Pepelnik, mag.

(Skupno 240 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost