Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO – 4. 12. 2020

Ruše, 4. 12. 2020

Spoštovani starši!

Najprej bi se vam želel zahvalit za zelo številčno udeležbo na roditeljskih sestankih, ki so potekali v torek, 1. 12. 2020. S tem ste dokazali, da vam je še kako mar, do učnega napredka vaših otrok v razmerah pouka na daljavo.

Ne bom se spuščal v »modre politične odločitve« in vseh peripetij okoli pouka na daljavo. Vsi zadnji dogodki ne spremenijo dejstva, da bo delo od doma za vse učence potekalo še naprej.

S kratko anketo bi vas želeli povprašati, kako teče učenje na daljavo pri učenkah in učencih naše šole. Prosimo, da anketo rešite do petka, 11. 12. 2020. V kolikor imate več otrok vključenih v našo šolo, prosimo, da rešite anketo za vsakega otroka posebej.

Povezava do ankete: https://www.1ka.si/a/313483

V naslednjem tednu bomo učencem omogočili izposojo knjig iz šolske knjižnice. V priponki je celoten dopis naše knjižničarke!

»Obveščam vas, da si učenci lahko izposodijo knjige iz šolske knjižnice. Naj izkoristijo čas tudi za branje, učenci 6. in 7. razreda lahko opravljajo tudi Prežihovo bralno značko na daljavo. Knjige je potrebno predhodno naročiti do torka zjutraj na aleksandra.rozic@glazer.si. Prevzeli jih boste pred šolo pri vhodu za zaposlene ob torkih med 12.00 in 16.00.”

Z naslednjim tednom uvajamo tudi odprti telefon za učence. Vsak dan med 12.00 in 13.00 bo na telefonski številki 02 6690493 , na razpolago učencem nekdo iz svetovalne službe. Seznanite s to informacijo vaše otroke, da se lahko poslužijo ponujene pomoči.

OSTANITE ZDRAVI IN UPOŠTEVAJTE UKREPE!

Ravnatelj: Ladislav Pepelnik, mag.

(Skupno 405 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost