Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO – 18. 3. 2021

Ruše, 18. 3. 2021

Spoštovani starši!

Sporočam vam, da sta zaradi okužbe posameznih učencev s »COVID-19«, v tem tednu v karanteni dva razreda (7. a in 3. a). Prosim vas, da v  primeru izostanka otrok takoj kontaktirate z razrednikom in mu prenesete informacijo o vzroku izostanka. Posebej pomembno je, da nam posredujete informacijo, ali je bil otrok na testiranju in kakšen je bil izid testiranja. Le na podlagi teh podatkov bomo lahko usmerjali delo v posameznem razredu.

Prosimo vas, da se seznanite  in upoštevate z »Navodili osebam, ki so bile izpostavljene okužbi s »COVID-19«, ki so dostopna na https://www.nijz.si/sl/izolacija

Pomembno je, da v času izostanka otrok spremljajte njihovo zdravstveno stanje. Če se v tem času pojavijo simptomi ali znaki bolezni »COVID-19« (slabo počutje, prehladni znaki, kašelj, vročina, težko dihanje, glavobol, bolečine v mišicah, izguba vonja ali okusa, bolečine v žrelu …), pokličite osebnega ali dežurnega zdravnika, kjer boste prejeli nadaljnja navodila. Zdravnik bo ocenil, ali je potrebna napotitev na vstopno točko zdravstvenega doma za odvzem brisa. Ključne informacije o koronavirusu so dostopne na naslednji povezavi: https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov.

Lep pozdrav!

OSTANITE ZDRAVI IN PAZITE NASE!

Ravnatelj:

Ladislav Pepelnik, mag. l.r.

(Skupno 238 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost