Skoči na glavno vsebino

ORGANIZACIJA POUKA OD 6. DO 9. RAZREDA

Spoštovani starši!

Zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2 se začasno, v tednu od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020, v osnovnih šolah izvede pouk,  po naslednjem razporedu:

  • učenci od 1. do vključno 5. razreda se izobražujejo v šoli, 
  • učenci od vključno 6. do 9. razreda se izobražujejo na daljavo.

Vsa navodila za delo najdejo učenci v spletnih učilnicah na uradni spletni strani šole. Navodila so pripravljena za vsak predmet posebej. Objavljena bodo najkasneje do ponedeljka, 19. 10. 2020, do 8.00. Poudarek dela v naslednjem tednu bo na ponavljanju in utrjevanju snovi. Pri predmetih SLO, MAT in TJA bomo izvedli tudi po eno video konferenco. Prav tako bodo vse informacije o izvedbi video konferenc v spletnih učilnicah. Delo na domu pomeni, da učenci nimajo počitnic. Apeliramo na vse, da učenci šolsko delo večinoma opravijo v dopoldanskem času. Popoldnevi naj bodo namenjeni sprostitvi. 

Šola bo organiziralašolsko prehrano za učence, ki obiskujejo pouk v prostorih šole

Počitnice za vse učence bodo od 26. 10. do 30.10. 2020.

Pozivam vse, da se držite vseh priporočil v zvezi z nošenjem mask, umivanjem rok in zagotavljanjem socialne distance. Le z doslednim upoštevanjem priporočil lahko pričakujemo, da bo pouk po počitnicah, potekal za vse učence v prostorih šole.

Ostanite zdravi!

Ravnatelj:

Ladislav Pepelnik, mag.

(Skupno 571 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost