Skoči na glavno vsebino

ŠOLA V NARAVI – 7. RAZRED

Trenutno smo na gaudi! Zato vam pošiljamo le nekaj današnjih utrinkov. Jutri nas čaka še zaključek in že se vračamo v Ruše, kamor bomo prispeli med 13.30 in 14. uro.

četrtek

Juhu! Srečno smo se vrnili iz rudnika Mežica. No, nekateri gredo šele v četrtek. Tisti, ki niso odkrivali, kakšno je bilo življenje rudarjev pod površjem, so se vživeli v njihovo življenje na površju. Skuhali so nam pravo knapovško košto. Njeno ime je večina od nas težko izgovorila. Obljubljamo pa, da vamo jo bomo, dragi starši, tudi doma pripravili.

Lokostrelstvo, motorični park, prepevanje, pisanje pesmi, pantomina, skrivni obiski drugih sob in spanje – s tem zaključujemo današnje javljanje iz CŠOD Peca.

sreda_1      sreda

 

Drage naše bralke, dragi naši bralci,

še vedno uživamo v deželi kralja Matjaža in Perkmandlca, ki lepo skrbita za nas. Današnji torek smo preživeli kulturno – spomnili smo se Janka Glazerja, v naravi – ker je le prvi spomladanski dan in adrenalinsko – ker smo to pač mi.

Pošiljamo vam nekaj dokazov:

torek, torek_1

CŠOD Peca – torek, 21. marec 2023 ob 7.33

Učenci in učenke z učiteljcami Darinko, Urško, Tatjano in učiteljem Sandijem že pridno telovadijo pred domom in v njegovi okolici.

Po poročanju Perkmandlca je njihov ponedeljek minil v znamenju orietacije, plezanja in igranju disk golfa. Da pa bi bila izkušnja še intenzivnejša, pravi Perkmandlc, jih je povabil še na nočni pohod, kjer so odkrili njegovo prebivališče, a so mu vsi uspešno pobegnili. Verjetno zato, ker pridno in veliko jedo.

Perkmandlc je poslal tudi nekaj dokazov:

dokaz_1

 

(Skupno 1.806 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost